«Mexicatas», de Sergi Belbel, tancarà dissabte el Tastacultura de Sant Salvador

'Mexicatas' arribarà dissabte a Sant Salvador
'Mexicatas' arribarà dissabte a Sant Salvador | Promocional
NacióManresa
03 d'abril del 2019
Actualitzat a les 16:25h
Mexicatas, amb dramatúrgia de Sergi Belbel i direcció d’Antonio Calvo, tancarà la temporada del projecte innovador Tastacultura. El projecte, que es va inciar com una prova pilot des de l’Ajuntament de Sant Salvador a finals de l’any passat, té per objectiu conèixer altres cultures. Aquesta iniciativa inclou xerrades i degustacions gastronòmiques d’arreu del món fetes per guardiolencs i guardiolenques que viuen aquí però que han nascut o viscut a altres països. 

El format del Tastacultura consisteix en una xerrada oberta a tothom i una petita degustació gastronòmica amb productes i recpetes del lloc en qüestió. Es tracta d’un projecte transversal que vol oferir alternatives de consum cultural a l’espai polivalent La Sala, promoure el coneixement d’altres llocs geogràfics i les seves cultures trencant tòpics i esterotips i construir espais per a compartir experiències i crear vincles entre els veïns del poble. 

Mexicatas és un espectacle del dramaturg Sergi Belbel on vuit actrius mexicanes expliquen les seves experiències en el seu exili per terres espanyoles i catalanes. Les actrius ho faran amb sentit de l’humor, però també amb algunes pinzellades de drama i música.

L’activitat es podrà veure el proper dissabte 6 d’abril al Teatre Sala de Sant Salvador de Guardiola. Les entrades per a veure l’espectacle es poden adquirir a la plataforma digital entrapolis.com. 

La programació compta amb el suport de la Diputació de Barcelona i la Generalitat de Catalunya.