Manresa en Comú reflexionarà sobre el paper dels ajuntaments davant l'«abús» de les elits europees

Ho farà aquest divendres, en una xerrada en la qual hi prendran part l'eurodiputat Ernest Urtasun, la candidata a l'alcaldia Ana Querol i el membre de CCOO Carles Manzanares

NacióManresa
03 d'abril del 2019
Actualitzat a la 13:31h
Aquest divendres, 5 d'abril, la sala d'actes del Col·legi d'Arquitectes de Manresa acollirà, a partir de dos quarts de vuit del vespre, el debat De Manresa a Europa. Cap una economia verda, social i amb treball digne, organitzat per la formació política Manresa en Comú. L'acte, obert a tothom, preten "construir alternatives davant una Unió Europea que pretén desregular-nos la vida a costa dels nostres dret", asseguren els comuns. I com? a través d'una mirada local. 

En aquest sentit, la tertúlia buscarà respondre preguntes com: ¿Què podem fer per revertir l'austeritat des de la política de la proximitat, des dels ajuntaments? ¿Quin pla d'inversions necessita Europa per reactivar la seva economia? ¿Com podem organitzar localment les resistències als abusos financers? 

Els encarregats de resoldre-les seran Ernest Urtasun, eurodiputat i candidat de Catalunya en Comú Podem a les europees; Ana Querol, alcaldable per Manresa en Comú, i Carles Manzanares, secretari general de la Federació de Serveis a la Ciutadania de CCOO a la Catalunya Central.