Un elefant poruc i una gata amb fòbia a l'aigua, protagonistes del film de diumenge del Petit CineClub

El Petit CineClub torna diumenge amb 'La increïble història de la pera gegant'
El Petit CineClub torna diumenge amb 'La increïble història de la pera gegant'
NacióManresa
03 d'abril del 2019
Actualitzat a les 12:25h
Aquest diumenge, 7 d'abril, l'auditori de l'Espai Plana de l'Om de Manresa acollirà una nova sessió de cinema infantil, organitzada per Petit CineClub. En aquesta ocasió, el film que s'oferirà serà La increïble història de la pera gegant, amb segell danès.

La sessió començarà a les dotze del migdia i està pensada per a nens i nenes a partir de 4 anys. L'entrada per a assistir-hi té un preu de 3 euros, que es podran pagar el mateix dia del visionat.

L'argument

A la petita i idíl·lica Vilasol hi viuen dos amics, un elefant que es diu Sebastian i una gata que es diu Mitcho. En Sebastian, la Mitcho i els habitants de Vilasol estan molt tristos perquè el seu estimat alcalde, en Jeremies Severí Bartolomé Olsen, a qui anomenen afectuosament JB, ha desaparegut. En absència d'en JB, el vicealcalde Twig ha pres el poder. El seu pervers nou ajuntament fa ombra a la vila, i en Twig amenaça amb quedar-se amb el càrrec d'en JB per sempre.

Un bon dia, en Sebastian i la Mitcho van a pescar i descobreixen una ampolla. A dins hi ha un missatge d'en JB i una llavor estranya. En JB és viu i ha naufragat a l'Illa Misteriosa. Demana a en Sebastian i la Mitcho que vagin a salvar-lo, però els adverteix que el viatge és perillós. I és que si l'emprenen, s'hauran d'enfrontar a tres obstacles: els Pirates Perniciosos, l'Espantós Drac Marí i la Mar Fosca com la Nit.

Podran, doncs, en Sebastian, l'elefant espantadís, i la Mitcho, la gata aventurera que tem l'aigua, reunir el coratge per anar a salvar en JB i alliberar Vilasol de les grapes del malvat Twig a temps?