La Barlins programa teatre i música per remoure consciències i experimentar noves sensacions

La formació Cocodril Trio actuarà a la Barlins aquest divendres al vespre
La formació Cocodril Trio actuarà a la Barlins aquest divendres al vespre | Cocodril
NacióManresa
03 d'abril del 2019
Actualitzat a les 11:28h
La programació de la Barlins Teatreria d'aquest mes de maig es reprendrà, dijous 4 d'abril amb l'obra de microteatre L'article, escrita i dirigida per Teresa Petit i interpretada per Oriol Tramvia i Albert Viñas.

L'obra, de quinze minuts de durada, posarà de manifest que tots tenim un preu. Ho farà tenint com a escenari principal la redacció d'un diari, on s'hi acaba de censurar un article que parla del Procés i de la repressió als mitjans. Els principis cauen i la necessitat mana. Què acabarà passant?

L'article, que pretén remoure consciències entre els espectadors, es durà a terme en tres sessions. La primera començarà a les vuit del vespre; la segona a dos quarts de nou, i la darrera a les nou. Les entrades tindran un preu de 4 euros i ja es poden reservar enviant un correu a [email protected].

L'altra proposta de la Barlins per aquesta setmana arribarà l'endemà, divendres 5 d'abril, de la mà de Cocodril Trio. Aquest conjunt amb DO Berguedà format per Guillem Jodar a la guitarra; Pep Vall "Pepsi" al baix, i Òscar Pardo a la bateria, farà les delícies dels amants dels experiments sonors. I és que la formació busca crear harmonia a través de qualsevol estil que se li posi per davant: des del jazz fins al rock progressoi, passant pel funk o els ritmes llatins. En aquest sentit, Cocodril Trio fuig de les etiquetes per presentar el seu concert com "una petita aventura única i sinestèsica" que, asseguren, vol "catapultar les ànimes dels presents als límits de la percepció humana".

El concert començarà a les onze del vespre i funcionarà amb el sistema de taquilla inversa.