​Fem Manresa es reuneix amb Guanyem Badalona per compartir propostes programàtiques

Alegre, Ribera i Trapé durant la reunió amb José Téllez
Alegre, Ribera i Trapé durant la reunió amb José Téllez | Fem Manresa
NacióManresa
02 d'abril del 2019
Actualitzat a la 13:11h
Fem Manresa es va trobar amb José Téllez, regidor de Guanyem Badalona en Comú, per a compartir les propostes programàtiques de les dues formacions que es presentaran a les eleccions municipals d'aquest mes de maig. La confluència badalonina liderada per Dolors Sabater -que va governar entre 2015 i 2018- es perfila com la força guanyadora de les eleccions municipals i com el principal fre del PP de Garcia Albiol. 

Per la part manresana, Roser Alegre, alcaldable de Fem Manresa, acompanyada dels candidats Jordi Trapé i Ricard Ribera, va exposar a Téllez la metodologia de confecció programàtica basada en les assemblees de barri i les trobades temàtiques, així com les prioritats de la candidatura a nivell de municipalitzacions i de participació ciutadana. Al llarg de la reunió, també es van debatre els projectes desenvolupats en participació ciutadana i pressupostos participatius per part de Guanyem Badalona, que s'han convertit en referència arreu de Catalunya. 

Alegre, després de la trobada, va manifestar que per a Fem Manresa "és molt important conèixer les experiències de govern de les esquerres transformadores" perquè "reflexionar-hi conjuntament ens ajuda a aprendre dels seus èxits i les seves dificultats, així com a estar més ben preparades per a governar la ciutat".