Conserves Ferrer programa la 2a Calçotada Solidària per recaptar fons per a la Marató 2019

NacióManresa
01 d'abril del 2019
Actualitzat a les 18:23h
Conserves Ferrer organitza calçotades solidàries per recaptar fons per a causes benèfiques
Conserves Ferrer organitza calçotades solidàries per recaptar fons per a causes benèfiques | Ferrer
L’empresa Conserves Ferrer ha programat per aquest dissabte 6 d'abril una calçotada solidària, amb l’objectiu de recaptar fons per a la Marató de TV3, aquest any destinada a la investigació de les malalties minoritàries. La jornada comptarà amb moltes activitats i, com a novetat, amb una nit de concerts a la sala Stroika. Hi participaran diferents associacions, artistes i grups musicals que amenitzaran la festa creada per recaptar fons per a la Marató de TV3 2019. 

La jornada d’enguany començarà a les 12h del migdia amb activitats i tallers per a nens i adults a la pista poliesportiva El Paller de Santpedor. Seguidament es durà a terme una gran calçotada amenitzada amb una actuació del Mag Pota, un bingo solidari i activitats per als més petits. 

Una de les novetats d’aquesta tercera edició és la incorporació de concerts solidaris organitzats per la sala Stroika i Casa de la Música. Hi actuaran els grups Sherpah, Mama Patxanga, JoKB, Ovella Xao, Rastaflaires i Ares. 

Tot i que les activitats estan obertes a tothom, la Calçotada Solidària tindrà un aforament màxim de 400 persones. Els tiquets es poden adquirir a la botiga de Fàbrica de Ferrer. Les entrades per als concerts es poden comprar a través de la pàgina web de l’Stroika o presencialment a taquilla el mateix dia. 

Aquesta iniciativa, que es va iniciar l’any passat, és possible gràcies a l’equip de treballadors de Conserves Ferrer, empreses que donen els seus productes i col·laboradors de diferents àmbits. 
Arxivat a