El PSC de Sant Fruitós denunciarà els cartells de Fairy penjats a la façana de l'ajuntament

El grup municipal, que forma part de l'equip de govern, es desmarca de l'acció i diu que ha estat una "decisió unilateral" de l'alcalde

Els cartells de Fairy que ha penjat l'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages
Els cartells de Fairy que ha penjat l'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages | ACN
NacióManresa
30 de març del 2019
Actualitzat a les 15:48h
El portaveu del PSC a l'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages, Tomàs Casero, va anunciar divendres que el seu grup municipal denunciarà davant la Junta Electoral la pancarta i els cartells de Fairy que s'han penjat a la façana de l'ajuntament, damunt del llaç groc i l'estelada (que hi segueixen sent, però tapats).

Segons va explicar Casero, des del PSC "ens desmarquem totalment de l'acció". De fet, va assegurar que es tracta "d'una decisió unilateral" de l'alcalde, Joan Carles Batanés, i va apuntar que "és una falta de respecte als veïns, i això no pot quedar així".

El PSC -que governa amb dos regidors, que se sumen als cinc que té Gent Fent Poble (GfP)- no és l'únic grup municipal del consistori fruitosenc que lamenta la poca comunicació entre la formació majoritària i la resta de forces. Des d'ERC (amb dos regidors) assenyalen que l'acció en qüestió s'ha dut a terme "sense cap consens", i fins i tot des de dins del mateix grup de GfP hi ha qui declara que es desconeixia el contingut del text que es posaria a la pancarta gegant.