Alumnes del Bages i el Moianès participaran a la 28a edició del Premi Protagonistes del Demà

Gisela Ruíz, guanyadora de l'edició 2018
Gisela Ruíz, guanyadora de l'edició 2018 | Rotary Club
NacióManresa
29 de març del 2019
Actualitzat a les 19:21h
La 28a edició del Premi Protagonistes del Demà: Doctor Carles Garriga, organitzat pel Rotary Club de Manresa-Bages, comptarà amb la participació de 60 joves de 15 centres de secundària de les comarques del Bages i el Moianès. El certamen, que es celebrarà el proper dimecres 3 d’abril, promou l’esperit emprenedor i els valors humans entre els joves de la comarca. Com ja ve sent habitual, es celebrarà al recinte de Les Comes, a Súria.

L’edició d’enguany estarà especialment marcada per l’absència del Dr. Carles Garriga Parés, un dels socis fundadors de l’entitat i creador d’aquest certamen, que va morir el passat 15 de març.

En aquesta convocatòria hi intervindran la directora general de Semen Cardona Maria Àngels Rial, la directora de l’Institut Català d’Oncologia (ICO) Candela Calle i l’escriptor Xavier Mas Craviotto. 

Els alumnes participants combinaran les activitats d’orientació, treball en equip, redacció i exposicions, amb ponències a càrrec de diferents convidats. 

El veredicte, que es farà públic al final de la jornada, el decidirà un jurat format per representants del Rotary Club, Les Comes i CaixaBank. El premi consisteix en una estada a un Camp del Rotary a un país europeu.

El guardó va néixer l’any 1991 amb l’objectiu de donar a conèixer l’esperit emprenedor i els valors humans dels més joves. Des d’aleshores, ha anat en augment i s’ha anat consolidant com un dels premis amb més prestigi de la comarca.