Detenen el presumpte autor de dos robatoris en cotxes al barri de la Sagrada Família

Els fets han tingut lloc aquesta matinada de divendres

NacióManresa
29 de març del 2019
Actualitzat a les 12:21h
Agents de la Policia Local de Manresa han detingut, aquesta matinada de divendres, 29 de març, un veí de Sant Feliu de Guíxols de 28 anys, com a presumpte autor d'un robatori amb força en dos vehicles al barri de la Sagrada Família de la capital bagenca.

Els fets han ocorregut als voltants de la una de la matinada, quan un agent de la policia local que estava fora de servei i que es trobava a casa seva, va sentit dos cops forts al carrer. De seguida va atançar-se a la finestra i va veure com un individu entrava dins d'un vehicle estacionat que tenia una de les finestres trencades, i que en sortia, immediatament, carregat amb una jaqueta i altres objectes.

L'agent en qüestió va trucar a la sala del 092 i va facilitar als agents que s'hi trobaven una descripció molt acurada de l'individu, la qual cosa va permetre que una patrulla el localitzés pocs minuts després. Quan el van escorcollar, van trobar que tenia un martell a la butxaca i les mans tacades de sang com a conseqüència de petits talls produïts per vidres, presumiblement de les finestres dels vehicles. A banda, també van interceptar-li altres objectes així com la documentació de dos vehicles, un dels quals era el de l'escena que havia presenciat el policia fora de servei. Després de fer les comprovacions pertinents, els agents van detenir-lo com a presumpte autor d'un robatori amb força.