Una prestigiosa coral americana serà la primera de cantar en favor de l'orgue de Cardona

La coral americana The Southern California Choral Ambassadors inaugurarà el cicle de concerts pro-orgue de Cardona
La coral americana The Southern California Choral Ambassadors inaugurarà el cicle de concerts pro-orgue de Cardona | Promocional
NacióManresa
28 de març del 2019
Actualitzat a les 16:05h
Els integrants de la formació americana The Southern California Choral Ambassadors seran els encarregats de donar el tret de sortida al cicle de concerts benèfics que han de servir per ajudar a costejar la reparació de l'orgue de Cardona. Aquesta proposta, impulsada per la Comissió Pro-Orgue de Cardona, forma part d'una campanya que pretén recaptar fons per finançar la restauració de l'orgue en qüestió i per posar en valor la tradició musical d'aquest instrument a la vila.
 
El primer concert del cicle l'oferiran, doncs, els de The Southern California Choral Ambassadors, una coral juvenil nord-americana formada a la prestigiosa Escola de San Juan Hills del comtat d'Orange, de Califòrnia. Constituït per 35 cantaires, el cor -dirigit per Michael Ushino- interpretarà un variat repertori que inclourà peces clàssiques (amb compositors com Mendelssohn o Palestrina), però també de creació contemporània.
 
El recital de dilluns a Cardona tindrà lloc el dilluns 1 d'abril a l'església de Sant Miquel, i començarà a les vuit del vespre. Però no serà l'únic que la formació de Califòrnia oferirà a Catalunya. Després d'aquest, els joves també deixaran sentir les seves veus a Montserrat i a Barcelona.
 
El preu del concert a l'església de Sant Miquel funcionarà amb el sistema de taquilla inversa.
Arxivat a