​La bagenca ¿Saltamos? celebrarà 4 anys de vida i 25.000 salts en paracaigudes amb una gran festa

Tindrà lloc el dissabte 4 de maig a les instal·lacions de l'empresa, ubicades a l'aeròdrom de Sant Fruitós

L'empresa ¿Saltamos? celebrarà el seu quart any de vida amb una gran festa a Sant Fruitós
L'empresa ¿Saltamos? celebrarà el seu quart any de vida amb una gran festa a Sant Fruitós | ¿Saltamos?
NacióManresa
28 de març del 2019
Actualitzat a les 17:55h
L'empresa ¿Saltamos? celebra quatre anys de salts en paracaigudes a la comarca del Bages. La companyia, que ofereix els seus serveis a l'aeròdrom de Sant Fruitós, vol festejar l'efemèride amb una jornada lúdica gratuïta de portes obertes a les seves instal·lacions; una jornada en la qual es programaran salts d'exhibició; acrobàcies, i un concurs de precisió. Sota el nom de Saltamos Festival, l'esdeveniment tindrà lloc el dissabte 4 de maig i comptarà amb la participació de l'exèrcit de l'aire i amb una àmplia oferta de música en directe, food trucks i carpes de productes de marques esportives.

El de Sant Fruitós és l'únic centre de paracaigudisme que hi ha a la província de Barcelona. Segons els de ¿Saltamos?, es tracta d'un paratge "idoni" per dur a terme la seva activitat, ja que els clients (que salten des d'una alçada de 4.000 metres a dos-cents quilometres per hora durant 60 segons) poden gaudir, des de l'aire, "d'unes vistes privilegiades de les muntanyes de Montserrat, del Pirineu català i de l'entorn natural del Pla de Bages". A més, destaquen que "les condicions climàtiques favorables del territori fan possible gaudir del paracaigudisme en plenitud".

25.000 salts

El centre bagenc arriba als quatre anys d'activitat acumulant més de 25.000 salts adreçats al públic en general, una oferta que l'empresa combina amb cursos especialitzats per obtenir la llicència federativa de paracaigudista.

Seguir creixent

Les instal·lacions de ¿Saltamos? són d'accés lliure i compten amb la pista d'enlairament i aterratge; un hangar; dos avions, i un espai amb cafeteria, piscina i zona de descans. Tot i així, l'empresa té previst potenciar el centre de paracaigudisme amb nous espais de cara el futur, tots ells situats a prop de Barcelona.