Els Tirallongues fan una bona actuació a Barberà del Vallès

per Redacció , 26 de març de 2019 a les 21:25 |
Els Tirallongues a Barberà | Tirallongues
Aquesta informació es va publicar originalment el 26 de març de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El passat diumenge els Tirallongues de Manresa han anat a Barberà a participar en la que és la seva segona actuació de la temporada amb Saballuts, Castellers de Terrassa i Escaldats. Les tres primeres colles han obert actuació amb 2 pilars de 4, i i els Escaldats amb un pilar de 4 aixecat per sota.

A la primera ronda, els manresans han descarregat un 4 de 7, la colla de Sabadell un 7 de 7 i els castellers de Terrassa un 3 de 7. En segona ronda, els castells que s'han dut a terme han estat un 4 de 7 amb agulla per part dels Tirallongues, un 4 de 8 amb agulla els Saballuts, un 4 de 7 amb agulla els Castellers de Terrassa i un intent desmuntat de Torre de 6 per part dels Escaldats. En tercera ronda Tirallongues ha descarregat un 3 de 7, els de Sabadell un 5 de 7, els de Terrassa un 4 de 7 i els Escaldats un 3 de 6.


En ronda de repetició Saballuts, Castellers de Terrassa i Tirallongues han optat per un pilar de 5, mentre que els Escaldats han descarregat un 3 de 6 amb agulla. Per acabar la actuació, totes les colles han descarregat 2 pilars de 4.

La pròxima actuació els Tirallongues será el dia 6 d'abril a les 6 e la tarda a plaça Europa de MAnresa per la diada local de Tirallongues on l'acompanyaran dues colles veïnes com Castellers de Santpedor i Picapolls de la Gavarressa.

 

Participació