L'Escola d'Arquitectura del Vallès fa l'estrena del Màster que realitza a Cardona

per Redacció, 26 de març de 2019 a les 14:42 |
Sessió participativa del Master d'arquitectura a Cardona | AjCdn
L'Escola Tècnica Superior d'Arquitectura del Vallès de la UPC, en col·laboració amb l'Ajuntament de Cardona i la Diputació de Barcelona, iniciarà aquest dijous la primera de les sessions participatives que té previstes fer en el marc del Màster Universitari en Arquitectura que està realitzant a Cardona. La trobada, oberta a tots els veïns i a entitats, es farà de 19 a 21 hores al Centre Cívic i té l'objectiu d'identificar les necessitats del nucli urbà de Cardona.

La trentena d'estudiants que realitzen aquest Màster tenen l'encàrrec de desenvolupar propostes adreçades a la millora de l'àmbit urbà de Cardona, propostes que els serviran per al seu projecte final de carrera. Promouran idees d'adequació de l'espai públic, del paisatge urbà i de rehabilitació del teixit edificat que puguin ser útils al consistori i al conjunt de la ciutadania.


El propòsit de l'Escola d'Arquitectura del Vallès és generar propostes que responguin a necessitats reals i concretes, tant d'incidència pública com privada, i poder posar al servei d'aquestes demandes tot el potencial de recerca que es genera des de la Universitat.

 

Participació