El CN Minorisa perd clarament contra els segons, el CN Vallirana (5-12)

El CN Vallirana va ser molt superior al CN Minorisa
El CN Vallirana va ser molt superior al CN Minorisa | Simón Noguera
25 de març del 2019
Actualitzat a les 15:15h
Res no van poder fer els jugadors del CN Minorisa en la visita a Manresa del segon classificat, el CN Vallirana, un equip aspirant a retornar a la lliga estatal de 2a divisió, d'on van baixar la temporada passada, i van acabar perdent per un clar 5-12.

Els visitants van sortir decidits a solucionar el partit i no haver de patir. Esperaven la victòria i una ensopegada del CN Poble Nou, que no es va produir. Així, en el primer quart ja s'imposaren 0-2.

En el segon període, continuaren ofegant l'atac manresà, que només de penal, anotat per Ruiz, superaven la porteria visitant, mentre ells arribaven al repòquer de gols.

Amb 1-5 s'inicià la segona meitat del partit. L'orgull dels bagencs va fer que reaccionessin per apuntar-se aquest període 3-2, amb gols de Serra, Martínez, en superioritat, i Ruiz. El marcador s'ajustava fins al 4-7. Suficient per somiar en un miracle.

Però els darrers vuit minuts de joc van fer despertar al CN Minorisa que veien com els de Vallirana els castigaven amb un 1-5, gol dels amfitrions de Ruiz.

Arbitratge a càrrec de J López i X Boladeras. Van assenyalar cinc exclusions i un penal a jugadors locals, i idèntiques xifres als visitants.

Parcials: 0-2, 1-3, 3-2, 1-5.

Alineacions i golejadors:

CN Minorisa: I Prieto, X Serra 1, M Puerta, R Ruiz 3, O Muns, X Pelegrín, I Ruiz, E Masplà, E Martínez 1, A Leon, L Mayol i L Villaró.

CN Vallirana: S Sánchez, S Calomardo, M Aguayo, N Cucurull, A Romero, P Martínez 1, E Colet, J Castaño, O Israel 1, A Avilés 1, M Froreich 6, A Contreras 3 i J Parra.