Xavier Codina tornarà a encapçalar una llista d'ERC Santpedor amb algunes cares noves

Xavier Codina, quart per l'esquerra, amb altres membres de la llista
Xavier Codina, quart per l'esquerra, amb altres membres de la llista | ERC
Redacció
24 de març del 2019
Actualitzat a les 11:51h
Xavier Codina encapçalarà de nou la llista electoral d'Esquerra Republicana a Santpedor per a les eleccions municipals del proper 26 de maig. Una llista amb la mateixa quantitat d'homes i dones en forma de "cremallera", en què s'alternen home i dona, donant importància a la participació de la dona en la política municipal. Acompanyaran a Codina una barreja de persones que continuen i cares noves que han expressat durant l'acte la il·lusió que els fa treballar pel seu poble.

Totes elles han estat presentades per Xavier Codina, que repeteix com alcaldable, aquest dissabte 23 de Març al migdia a l'Auditori del Convent de Sant Francesc de Santpedor. On també ha fet un balanç dels últims 4 anys amb una valoració positiva havent complert amb el 90% del programa electoral i destacant l'inici de les obres de Cal Clarassó, l'acabament de les obres de la Nau, l'inici de l'urbanització del Mirador, la millora dels serveis socials i la reducció de l'endeutament fins arribar al 3% entre altres actuacions.

A la presentació també hi han participat Laura Tarradellas com a persona que representa la continuïtat i Núria Vilades, Ricard Rubis i Jordi Hernández que representen la renovació. Dins de l'equip que formen la llista també cal destacar la continuïtat de Agustí Comas i Josep Illa així com la incorporació de Núria Martínez. 

Per acabar, Codina ha fet una pinzellada del programa electoral en cas de repetir alcaldia on ha destacat la idea de culminar projectes començats com Cal Clarassó i la urbanització del Mirador, així com crear la pista annexe del pavelló Rafa Martínez, millores a la piscina i en els equipaments, reclamar l’ampliació de l’Institut, apostar pel turisme, vetllar i adequar l’espai per a la construcció de l’escola La Serreta, passant, també, per aconseguir noves places concertades per a la Residència de Can Jorba, a part, de les set que ja s'han aconseguit.

L'acte ha culminat amb un dinar acompanyats del President del Parlament, Roger Torrent, i la senadora per ERC, Mireia Cortés. 
Arxivat a