Bona rèplica però insuficient del femení del CN Minorisa contra el CN Catalunya (6-16)

Bisbal defensant una jugada del partit
Bisbal defensant una jugada del partit | Simón Noguera
24 de març del 2019
Actualitzat a les 11:47h
El femení del CN Minoria va donar una digna rèplica al poderós CN Minorisa tot i que va acabar caient per 6-16. El CN Minorisa va oferir una bona resistència mentre van aguantar les forces. Així, el primer quart va ser un festival golejador, 3-5, sempre les barcelonines per davant, però sense renunciar a rés per part de les de Peirón, que amb dos gols de Bisbal i un de César, en superioritat, posaven pressió a les seves rivals. Després d'aquest intercanvi de gols el joc es va asserenar i en la segona part només hi va haver un gol, va ser per les visitants. Amb 3-6 s'arribà a la meitat del partit.

Després del descans llarg, les gracienques van fer seu el partit i amb dos parcials contundents, sobre tot el del darrer quart, 3-7, van sentenciar el partit. Això sí, sense que les manresanes renunciessin a la lluita. Els tres gols bagencs en el darrer quart anotats per Bisbal, dos, i César.