La Fira Republicana repeteix èxit de convocatòria en la seva segona edició

Una dotzena d'empreses responsables, de proximitat i socialment responsables han presentat els seus serveis

Fira Republicana, aquest dissabte a la plaça Sant Domènec
Fira Republicana, aquest dissabte a la plaça Sant Domènec | Pere Fontanals
23 de març del 2019
Actualitzat el 25 de març a les 14:19h
La segona Fira Republicana de Manresa ha repetit l'èxit que va tenir la primera, i amb una dotzena d'empreses socialment responsables han donat cobertura a un ampli ventall e serveis de subministrament i banquers a tothom qui s'ha acostat a la plaça Sant Domènec.

Seguint en la línia de la que es va celebrar fa cinc mesos, la fira pretén "potenciar l'economia del país" donant a conèixer iniciatives empresarials i cooperatives catalanes responsables i ètiques "que prioritzin el producte de proximitat i sostenible amb el medi ambient", manifesten les dues entitats impulsores.

Fibracat, Catgas, Som Energia, Factor Energia, AspWifi i Goufone han repetit de la primera edició i s'han incorporat a la llista les empreses Catalana de serveis financers i Fiare Banca Ètica (sector banca); Arç i Mussap (assegurances), i Parlem i la cooperativa de consum responsable Opcions (telecomunicacions). 

La II Fira Republicana de Proximitat ha funcionat durant tot el dia. Al llarg de la jornada, s'han fet xerrades per presentar cada una de les empreses al públic.