El Cd'E Manresa intentarà restablir-se de la derrota a Andorra amb la visita al camp del Júpiter

El Cd'E Manresa s'enfronta al Júpiter aquest diumenge
El Cd'E Manresa s'enfronta al Júpiter aquest diumenge | José Antonio Sánchez
Redacció
23 de març del 2019
Actualitzat a la 13:59h
Segon desplaçament consecutiu d'un Cd'E Manresa, que ve de perdre el lideratge a Andorra (3-0) el cap de setmana passat i que aquest diumenge a les 12 s'enfronta al Júpiter.

L'Andorra, amb un partit menys, tampoc jugarà aquest cap de setmana per compromís internacional. L'endarrerit el jugarà amb el Vilanova el 20 d'abril. El d'aquesta setmana al camp del Lleida B, el jugarà el dia 1 de maig. El Manresa és segon, empatat a 48 punts amb el nou lider, Viladecans, que té millor coeficient de gols particular. 

Per a l'entrenador del Cd'E Manresa, Peralta, "perdre el liderat és un tema al qual no hem de donar més importància. Estem empatats a punts amb el Viladecans i són situacions que es donen durant el Campionat. El que hem de fer és treballar, treballar i treballar. A tothom li costa guanyar i qualsevol equip et pot tibar les orelles".

Es visita un Júpiter que ocupa la primera plaça de descens, i per tant molt necesitat de punts. L'equip barceloní sembla abonat a l'empat al seu Municipal, on porta 8 jornades sense perdre. El Manresa tindrà la baixa per sanció de Manel Sala i el dubte per molèsties de Florent.