El BAXI Manresa rebrà el Burgos amb problemes al lloc de base

Corey Fisher no ha xafat pista fins divendres i Jokubas Ginvainis pateix un procés víric

El BAXI Manresa rebrà el Burgos aquest dissabte
El BAXI Manresa rebrà el Burgos aquest dissabte | M. González
22 de març del 2019
Actualitzat a les 21:08h
El BAXI Manresa afronta el duel contra el San Pablo Burgos (dissabte, 18.00h) amb problemes a la posició de base. Corey Fisher ha fet aquest divendres el primer entrenament de pista amb la resta de companys. La tolerància al dolor marcarà si podrà jugar alguns minuts en un partit de vital importància en la lluita pels play-off. I Jokubas Gintvainis està afectat per un procés víric i la seva presència és dubtosa. Joan Peñarroya compta, una vegada més, amb Iffe Lundberg per dirigir l'equip. El danès és en aquests moments la segona opció com a base de l'equip. I queda a la recàmera David Òrrit. El santpedorenc ha estat tota la setmana amb dinàmica de primer equip. Ni tan sols ha fet un entrenament amb el vinculat Barberà.

Al cantó positiu, hi ha les recuperacions de Cady Lalanne i Pere Tomàs. El pivot haitià ja ha superat els seus problemes de salut i l'aler mallorquí està molt millor de la seva lesió a l'espatlla. En canvi, Jordan Sakho no està encara al nivell òptim després de reapàreixer fa dues jornades. Bona mostra en són els pocs minuts que va jugar contra el Real Madrid. Peñarroya li demana treball per poder ajudar l'equip. Precisament, la dura derrota contra els madrilenys fa una setmana no és cap estímul perquè el BAXI Manresa es redimeixi. Els bagencs han de seguir fidels a la seva identitat. 

Peñarroya destaca les dificultats de jugar contra un San Pablo Burgos que arriba en el millor moment de la temporada i té una plantilla de nivell play-off. Però també destaca el bon moment del seu equip. Una setmana més, fer bé les coses és el camí a seguir per arribar al final de partit "amb totes les opcions". 

El San Pablo Burgos ha començat amb bon peu la segona volta i lluiten per enganxar-se a les posicions de play-off. Els castellans han guanyat quatre dels sis partits disputats i només han perdut al Palau Blaugrana i a La Fonteta. Diego Epifanio, tècnic castellà, podrà comptar amb tota la seva plantilla, inclòs un Bruno Fittipaldo que arrossegava una inflamació al genoll esquerra. Epifanio comenta que el seu equip arriba "amb bones sensacions i la moral molt alta. L'objectiu és guanyar en una pista molt difícil, cosa que no està a l'abast de tothom".

L'entrenador burgalès coincideix amb Peñarroya a l'afirmar que el partit de la primera volta no té res a veure amb aquest ja que les dues plantilles han canviat força. En especial, la forma de jugar del San Pablo Burgos. Per cantó, manresà Corey Fisher, exBurgos, ha suplert Alex Renfroe. I a Burgos han arribat Paul Zipser i Dominique Sutton, Vitor Benite i Augusto Lima. Sutton és qui més brilla. Seria MVP de la competició si només es tinguessin en compten les jornades en què hi ha estat present. 
Arxivat a