El grup musical Xiula, en concert diumenge al teatre Conservatori

Xiula portarà la seva música al Conservatori diumenge
Xiula portarà la seva música al Conservatori diumenge | Promocional
Redacció
22 de març del 2019
Actualitzat a les 17:08h
El teatre Conservatori acollirà diumenge (18h) en concert el grup d'animació musical Xiula, en la presentació del seu tercer disc, Dintríssim, que ja té les entrades exhaurides.

L'espectacle és un concert teatralitzat en què les noves cançons de Xiula es combinaran amb alguns dels clàssics del grup, com la coneguda Verdura i peix, un rap de l'àlbum Donem-li una volta al món. A través de la música, l'humor i acompanyats per projeccions anatòmiques sorprenents, els Xiula s'enfrontaran al sucre, vibraran amb els polls, gaudiran d'una meditació màntrica col·lectiva, rapejaran sobre la verdura i el peix, i tractaran altres temes que afecten a tots i totes, com els mocs o les pantalles.

A Dintríssim, els quatre músics de Xiula estan esgotats dels seus viatges i decideixen iniciar l'aventura definitiva: un recorregut per l'interior del cos humà on podran descobrir alguns dels secrets i de les problemàtiques que s'amaguen en cadascun de nosaltres. Un viatge que no deixa de ser la metàfora d'un moment introspectiu que creiem mes necessari que mai; un aturar-se per respirar, tancar els ulls i mirar cap endins. Melodies modernes i lletres crítiques en un espectacle interactiu per a tots els públics que us pentinarà els chakres.


Xiula  és un grup d'animació musical de Barcelona compost de dos músics i dos educadors socials que han revolucionat l'animació infantil gràcies a cançons que beuen de ritmes actuals com el hip hop, el reggae, la rumba catalana, el dubstep o el pop-rock. Són coneguts per crear música per a infants i joves que combina sons adults i lletres reivindicatives per al públic infantil. La cançó Verdura i peix del seu primer àlbum  Donem-li una volta al món  és el seu tema més conegut. És un rap que el 2017 ja sumava més de 150.000 reproduccions a Youtube. El mateix any van ser un dels quatre nominats dels Premis Arc a la Millor gira d'artista o grup musical adaptada a públic familiar o infantil.