Althaia i Ampans organitza el primer Congrés d'Alteracions de Conducta de l'estat espanyol

Experts estatals i internacionals tractaran dels trastorns de conducta des dels vessants educatiu, social i de salut

Redacció
05 de novembre del 2009
La Fundació Althaia, xarxa assistencial de Manresa, i Ampans, entitat que dóna servei integral a persones amb discapacitat intel•lectual, organitzaran el primer congrés sobre alteracions de conducta que se celebra a l’estat espanyol. Aquesta iniciativa convertirà la comarca del Bages, els dies 6, 7 i 8 de maig de l’any vinent, en punt de trobada d’experts d’arreu de l’estat i també de l’àmbit internacional que treballen les alteracions  de conducta des dels vessants educatiu, social i de la salut.

Professionals de les dues organitzacions han constituït un ampli equip de treball que ha avançat d’una forma substancial en la definició d’un programa que respongui als principals reptes que tenen els especialistes en alteracions de la conducta. Els quatre grans eixos sobre els quals girarà el Congrés seran:
  • Les persones amb discapacitat intel·lectual.
  • Les persones amb problemes de malaltia mental i addiccions.
  • Les persones amb dany cerebral i altres malalties d’afectació neurològica.
  • Els nens i els adolescents amb problemes de malaltia mental.
L’organització d’aquest I Congrés d’Alteracions de Conducta s’emmarca en la línia de col·laboració estratègica que porten a terme la Fundació Althaia i Ampans, tant pel que fa a accions de formació de professionals, com en d’altres àmbits.

El Congrés, que neix amb l’ambició de tenir continuïtat i consolidar-se, se celebrarà al complex de Sant Benet de Bages.