ExpoBages ja té ple el 80% de l'espai disponible

La comercialització avança a molt bon ritme quan falten gairebé dos mesos per a què se celebri la fira

Visitants de l'ExpoBages de l'any 2018
Visitants de l'ExpoBages de l'any 2018 | Gemma Aleman
Redacció
22 de març del 2019
Actualitzat a les 12:42h
ExpoBages ja té ple un 80% de l'espai disponible, quan falten encara gairebé dos mesos per la celebració de la fira, que enguany es farà el cap de setmana del 17, 18 i 19 de maig. La comercialització dels estands està avançant a un millor ritme que en edicions anteriors, el que posa de manifest la plena consolidació del model de fira al centre de la ciutat i la importància que té per als expositors tenir presència en un esdeveniment que omple la ciutat de Manresa d'activitats molt diverses durant tot el cap de setmana.

En aquests moments, des de l'organització es treballa per omplir alguns sectors de la fira que seran novetat d'aquesta edició 2019. Destaca especialment l'espai 4.0, dedicat a propostes relacionades amb la innovació, les noves tecnologies, les energies renovables, la mobilitat sostenible, els drons, la impressió 3D o la realitat virtual, entre d'altres.

L'ExpoBages 2019 disposarà d'un espai similar al d'aquests darrers anys, en què la fira ha ocupat els principals carrers del centre de Manresa, amb el Passeig com a eix central i arribant fins al centre històric. L'esdeveniment combina la part més comercial amb la cultural i lúdica, convertint-se en un gran cap de setmana festiu per a Manresa i comarca.