L'exregidor Jordi Solernou crea Alternativa per Sant Joan

Jordi Solernou
Jordi Solernou | Santi Ferreira
Redacció
22 de març del 2019
Actualitzat el 26 de març a les 10:44h
Jordi Solernou, que havia sigut regidor independent a les files del PSC, crea Alternativa per Sant Joan, una llista municipal que neix amb "la ferma voluntat de millorar el municipi i la qualitat de vida dels seus habitants", i que es presentarà a les eleccions de maig. El proper 30 de març a les 12 del migdia al pati de la Ludoteca tindrà lloc la presentació de la llista i els seus integrants.

Solernou, que ha format part de moltes entitats i associacions del poble, vol que Sant Joan tingui una política municipal més propera i més efectiva, i que se n'ocupi i resolgui les prioritats del dia a dia de la gent. "Volem que Sant Joan faci un salt endavant com a poble. Volem ser l'alternativa a un govern que ha descuidat els carrers, els parcs i l'entorn natural. Volem ser l'alternativa a un govern que no escolta els barris i a la ciutadania", destaca.

Solernou va ser regidor independent a les files del PSC des del 2003 fins al 2009. En aquest període de temps, va ser segon tinent d'alcalde i va passar per les regidories de Seguretat Ciutadana, Infància i Joventut, Festes, Esports, Promoció Econòmica, i Ensenyament entre d'altres. També té una àmplia trajectòria en les associacions i entitats de Sant Joan. Va ser president de l'AMPA de l'IES Quercus, de les festes del barri Sector Llobet, i Vicepresident del FC Joanenc. A més a més, va formar part d'entitats com La Verbena i el Palillo CF.