Dur correctiu al femení del CN Minorisa contra les líders CDN Boadilla (21-4)

Les waterpolistes manresanes saltant a la piscina
Les waterpolistes manresanes saltant a la piscina | Simón Noguera
21 de març del 2019
Actualitzat a les 23:23h
La visita del femení del CN Minoria al feu del líder, el CDN Boadilla, va finalitzar amb un correctiu a les jugadores de Peirón per 21-4. A la diferència entre ambdós equips s'hi afegia alguna baixa important a les files bagenques.

La superioritat de les madrilenyes va ser patent i ja en el primer quart van sentenciar el partit amb un 5-1 que deixava a les clares que les possibilitats de donar la sorpresa eren nul·les. El segon quart va ser similar, 4-0, per les del centre de la península, el que feia que a l'equador del parit el marcador assenyalés un 9-1 que ho deia tot.

Després del canvi de camp, les manresanes van reaccionar. D'aquesta manera firmaren un parcial de 3-2, derrota mínima, però que ajudava a la moral de les manresanes. Però llavors arribaren els darrers vuit minuts de joc, en que les amfitriones van ser un vendaval de joc i gols que les va permetre tancar el parcial amb un inusual 9-0.

Els gols del CN Minorisa en el partit varen ser anotats per Gómez, Puerta i César, dos, ambdós en superioritat.

Arbitratge a càrrec de Domínguez i Blanco. Van assenyalar 8 expulsions a jugadores locals per onze i un penal a les visitants.

Parcials: 5-1, 4-0, 3-2, 9-1.

Alineacions i golejadores:

CDN Boadilla: I Arroyo, P Camús 6, E Portillo, A Fernández 5, I González, M Ramos 1, V Aycart, C Portillo 2, B de la Fuente, C Jiménez 1, E Camarena 6, R Álvarez.
CN Minorisa: L Puiggròs, T Gómez, N Gómez 1, G Gerschoscky, A Toribio, C Puerta 1, I Peirón, J César 2, A Bisbal, R Solernou i M Sala.