Mariona Castillo oferirà diumenge una masterclass i una classe oberta a MTM

Mariona Castillo
Mariona Castillo | Joan Guasch
Redacció
21 de març del 2019
Actualitzat a les 22:35h
L'actriu i cantant Mariona Castillo farà una masterclass amb els alumnes del grup d'adults de Manresa Teatre Musical (MTM) que, en aquests moments, estan preparant l'espectacle Nine. Serà el proper diumenge, 24 de març, al matí. Aquell mateix dia, a la tarda, a partir de les 15.30h, Castillo impartirà una classe oberta al públic en general, durant la qual interpretarà diferents números del musical Les dones de Guido Contini a més de respondre les preguntes dels assistents. Totes dues activitats comptaran amb la participació del pianista i director musical Gustavo Llull i es duran a terme a l'espai escènic de MTM, habilitat als baixos del carrer del Bruc, 14 de Manresa. Per participar a la sessió oberta, és recomanable inscriure's prèviament a l'escola.

Tant l'activitat adreçada als alumnes de l'escola com la que és oberta al públic en general tenen per objectiu experimentar amb el cos i la veu per descobrir els patrons físics i mentals que limiten actors i cantants i, des de la descoberta, alliberar-los. Castillo convidarà els participants a explorar el propi potencial per ampliar la capacitat de joc, risc, escolta i obertura i aplicar-lo al cant, la interpretació i la construcció del personatge.

Mariona Castillo és diplomada en Performing Arts Music i professora titulada en Estil Voice Training System. Ha protagonitzat musicals de gran format com Mamma Mia!, Què, el nou musical o Cop de Rock. Actualment representa el monòleg musical Les dones de Guido Contini. Compagina la docència de cos-veu i cant (al grau universitari d'Esart, a ESAD d'Eòlia i a l'Espai de Cant de nunArt Guinardó) amb la direcció de l'espai de creació nunArt, del qual és co-fundadora.