S'esgota el termini per presentar projectes al Premi Simeó Selga

Les entitats del Bages encara poden presentar les seves candidatures per obtenir suport per desenvolupar un projecte d’interès social

Redacció
05 de novembre del 2009
El proper dimarts, 10 de novembre, finalitza el termini perquè les entitats i associacions de la comarca del Bages puguin presentar els seus projectes d’interès social a la convocatòria del Premi Simeó Selga. Aquesta és la vuitena edició que el Rotary Club Manresa-Bages convoca aquest guardó que garanteix l’execució de la iniciativa premiada gràcies al suport econòmic, humà i logístic que se li facilita.

Totes les entitats civils, culturals, assistencials, esportives i de qualsevol altra naturalesa del Bages poden aspirar a aquest premi sempre i quan els projectes que presentin siguin d’interès social i sense ànim de lucre. La iniciativa que s’endugui el premi s’haurà de desenvolupar al llarg del 2010.

Les associacions bagenques interessades a participar-hi encara són a temps de fer arribar el seu projecte. Ho hauran de fer abans del proper dimarts lliurant el contingut complet del projecte, per escrit i duplicat, al Rotary Club Manresa-Bages, apartat de correus número 152, 08248 de Manresa. Per a més informació cal posar-se en contacte amb el Rotary a través del seu correu electrònic: [email protected] o bé demanar informació a l’ajuntament on pertanyen. 

El guardó està dotat amb els beneficis que s’obtenen del Concert de Reis que anualment organitza, durant el mes de gener, el Rotary Club Manresa-Bages amb la col•laboració de l’Ajuntament de Manresa i d’un gran nombre d’empreses de la comarca. En l’edició de l’any passat aquest import va ser de 6.000 euros que es van entregar als Tallers Musicals d’Estiu d’Avinyó 2009.

Les altres entitats que, durant els darrers anys, han fet realitat els seus projectes gràcies al premi Simeó Selga han estat l’Associació de la Lluita Contra el Càncer de Manresa, el Centre de Desenvo¬lupament Infantil i Atenció Precoç del Bages, el CB i Unió Manresana, l’Associació Misteriosa Llum, l’ONG Arc de la Solidaritat i la Residència de Navarcles.