Josep Maria Santiveri torna a encapçalar, després del parèntesi, la llista del PSC a Navàs

Candidats de la llista del PSC a Navàs
Candidats de la llista del PSC a Navàs | PSC
Redacció
21 de març del 2019
Actualitzat a les 15:56h
Josep Maria Santiveri serà el nou cap de llista del PSC a Navàs per a les properes eleccions municipals, en uns moments en que la jubilació li permetrà una àmplia dedicació a l'Ajuntament. Santiveri compta amb una molt àmplia experiència política, cívica i sindical, exercides al llarg de tota la seva vida, i amb un ampli coneixement del món municipal, i molt especialment de l'Ajuntament de Navàs, on va ser regidor fins al 2012.

El seguiran, Marcel Sibila Vidal, llicenciat en Administració i Direcció d'empreses per la UAB; Verònica Gutiérrez Molina, perruquera de Navàs; Maria Fuster Manubens, tècnica superior en edificació d'obra civil, estudiant de Grau i màster en seguretat i salut, especialització en seguretat i Rosa M. Domínguez González, llicenciada i màster especialitzada en dret laboral.

La resta de candidates i candidats són Ramos Soler, Mar Lorente, Montserrat Garcia, Fernando Galiano, Carolina López, Kilian Alonso, Irina Pataki i Fermín Hernando.

Fruit de les reunions dels membres de la candidatura, el programa electoral posarà especial èmfasi en ensenyament, reactivació econòmica, millors serveis d'atenció a les persones, transparència real, i amb una aposta decidida per les energies renovables.