L'escola la Flama de Pineda ja és accessible per a persones amb mobilitat reduïda

Accessos adaptats a l'escola la Flama
Accessos adaptats a l'escola la Flama | AjSFB
Redacció
21 de març del 2019
Actualitzat a les 12:17h
Els accessos a l'entrada posterior de l'escola La Flama de Pineda de Bages s'han adaptat per tal que persones amb mobilitat reduïda puguin accedir-hi sense dificultats.

Concretament s'ha pavimentat amb formigó la zona compresa entre el carrers Joaquim Blume i l'Avinguda Verge de Montserrat de Pineda de Bages. Aquestes millores connecten les voreres dels dos carrers amb l'escola i d'aquesta manera s'habilita l'accés per a persones amb mobilitat reduïda. A banda també s'ha construït una rampa d'accés al recinte escolar per l'entrada del pati del darrera .

Des de l'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages es mantenen les inversions anuals al voltant de l'escola la Flama que forma part del mapa escolar de Manresa.

Aquestes millores permetran que en els propers comicis electorals es pugui garantir el vot de totes aquelles persones que estan censades a la urbanització. Recordem que l'escola La Flama serà per primera vegada col·legi electoral dels censats a Pineda de Bages, substituint d'aquesta manera el local municipal com a col·legi electoral.