Santpedor En Comú Podem es presentarà en públic aquest dissabte

Amb la presència d'Ana C. Querol, candidata de Manresa En Comú, i la diputada al Congrés Alícia Ramos

Redacció
21 de març del 2019
Actualitzat a les 9:17h
Santpedor En Comú Podem presentarà la candidatura a les eleccions municipals del proper mes de maig en un acte públic a la Capella de Sant Andreu el proper dissabte a 2/4 de 12 del matí. La presentació anirà a càrrec de l'Ana C. Querol, candidata a l'alcaldia de Manresa per Manresa En Comú i també comptarà amb la presència d'Alícia Ramos, diputada per En Comú Poem al Congrés.

Querol, professora d'autoescola que ha desenvolupat una tasca d'activista en el món educatiu com a membre de FAPAC Bages, presentarà els eixos prinicipals del programa-marc amb el qual els Comuns concorreran a les eleccions municipals.

Alícia Ramos és llicenciada en Dret i Doctorada en Humanitats. Ha sigut membre de les Comissions d'Interior, Hisenda, Funció Pública i Qualitat Democràtica i contra la Corrrupció. Ha treballat en favor dels drets de les dones migrants i ha sigut activista en el moviment estudiantil. Ramos farà un balanç d'aquesta darrera legislatura i presentarà els desafiaments als quals s'enfronten els ciutadans de Catalunya i la resta de l'Estat a les Eleccions Generals del proper 28 d'abril.

El cap de llista de Santpedor En Comú Poem, Jesús Puig Sorinas, clourà l'acte. De 74 anys d'edat, Puig té una llarga trajectòria com a sindicalista de base i en el moviment veinal com a primer president de l'AVV del barri de Mion Puigberenguer de Manresa. Posteriorment va formar part de l'AVV de la Font dels Capellans i ha sigut membre del Comité d'Empresa de Pirelli.

Puig donarà a conéixer les propostes de Santpedor En Comú Podem en aquestes eleccions municipals i presentarà el seu equip.

Al final de l'acte se servirá un petit refrigeri.
Arxivat a