La Setmana del Comerç de Sant Fruitós preguntarà a polítics i amagarà clicks en els establiments

Tindrà lloc entre el dilluns i el dissabte de la setmana que ve

Redacció
19 de març del 2019
Actualitzat a les 20:16h
Amb motiu de la 3a edició de la Setmana del Comerç, del 25 al 30 de març, Sant Fruitós Comerç Actiu s’ha adherit a les accions de dinamització que gestiona la Generalitat arreu del país.

Durant tota la setmana, 23 comerços associats participaran a la segona edició de l’acció Troba el click perdut, consistent en que els comerços amagaran entre els seus productes un click de playmobil que caldrà trobar.

Es tracta d’una activitat per gaudir en família. I, per aquest motiu, a les escoles de Sant Fruitós de Bages es distribuiran les butlletes per participar-hi, en que caldrà emplenar les caselles amb el click que correspongui, i el segell de cada establiment. Els menors de 10 anys hauran d’anar acompanyats d’un adult.

Un cop trobats tots els clicks, i un cop emplenada i segellada tota la butlleta, el dissabte 30 de març caldrà anar al Nexe a les 6 de la tarda per validar la butlleta, fer el sorteig i gaudir de la festa de cloenda en que hi haurà un berenar.

Tots els participants que validin les seves butlletes amb les respostes correctes, entraran en el sorteig de 10 lots de Playmobil, valorats en 30 euros cadascun.

Una altre acció que portarà terme el comerç de Sant Fruitós serà el de traslladar una sèrie de preguntes als candidats polítics a les eleccions municipals de maig sobre les seves propostes sobre el futur del comerç al municipi. Aquest acte es portarà a terme el dilluns 25 de març a dos quarts de nou del vespre, al Nexe. Al finalitzar l’acte, es farà un aperitiu.