El PSC de Sant Joan presenta els vuit primers noms de la llista a les municipals

Elia Tortolero, al centre, amb els altres set primers candidats del PSC Sant Joan
Elia Tortolero, al centre, amb els altres set primers candidats del PSC Sant Joan | PSC
Redacció
19 de març del 2019
Actualitzat a les 15:19h
El Partit Socialista de Sant Joan de Vilatorrada presenta per mitjà d'un vídeo els vuit primers noms de les persones que encapçalaran la llista del partit a les eleccions municipals del 26 de maig. 
 
Amb Elia Tortolero com a cap de llista, l'equip dels socialistes inclou a cinc dones i tres homes entre els vuit primers llocs. Com a novetat, només dos dels vuit primers llocs repeteixen posició a la llista. D'aquesta manera, l'alcaldable Elia Tortolero manté equip amb Paqui García, professora i ex-sindicalista, la qual serà novament la número dos dels socialistes. Àngel Sáez, actual Primer Secretari de la Joventut Socialista a la Catalunya Central i membre conegut del teixit associatiu municipal, passarà a ser el número tres de la candidatura. 
 
En els números quatre i cinc es troben dues noves incorporacions provinents d'AMPAS i del moviment veïnal: Bea Méndez i Félix Martín, respectivament. Bea Méndez és enginyera tècnica especialitzada en química industrial i en l'actualitat és responsable del departament de salut, seguretat, medi ambient i qualitat d'una coneguda empresa bagenca. Félix Martín és encarregat d'una bugaderia industrial i membre visible de l'associacionisme veïnal santjoanenc. Tots dos, a més, han ocupat càrrecs a les AMPES municipals.

El sisè número també incorpora un nou nom; Daniel Real, diplomat en ciències empresarials i empleat de banca. Amb aquestes tres noves incorporacions, els socialistes reforcen el seu projecte, tant en la vessant tècnica com municipalista. 

En els números set i vuit de la llista, els socialistes recuperen a Montse Vancell, tècnica administrativa del Consell Esportiu del Bages, i Ana Marcos, regidora socialista durant el darrer mandat de Govern del PSC (2007-2011). 

En paraules de Tortolero, “són vuit noms preparats per a assolir tasques de govern i donar resposta urgent a les necessitats que Sant Joan arrossega des de fa anys”. 

Durant les properes setmanes els socialistes faran pública la resta de la candidatura.