Callús Decideix organitza una xerrada a càrrec de Jaume Renyer

El President del Fòrum Català pel Dret a l’Autodeterminació informarà del procés consultiu el proper 8 de novembre

Redacció
04 de novembre del 2009
576_1257363843callusdecideix
576_1257363843callusdecideix
La comissió organitzadora de la consulta per la independència, Callús Decideix, celebrarà el proper 8 de novembre, una xerrada per informar a la població sobre tots els aspectes relacionats amb el referèndum que tindrà lloc el 13 de desembre a Callús. L’acte es portarà a terme al Casal del Poble, a les 18h de la tarda.

La xerrada informativa, oberta a tot el públic, anirà a càrrec de Jaume Renyer (Vilaseca, 1958), jurista, professor de Dret de la Universitat Rovira i Virgili, membre de Reagrupament, i President del Fòrum Català pel Dret a l’Autodeterminació. Jaume Renyer és l’autor de “Catalunya, qüestió d’Estat”, “L’estat contra els pobles”, “L’autodeterminació del poble català” i “L’esquerra de la llibertat”, entre d’altres publicacions.

Callús forma part dels més de 160 municipis catalans que el proper dia 13 de desembre celebraran la consulta popular per la independència de Catalunya. Per aquest motiu, amb aquest acte central, l’entitat Callús Decideix pretén informar a la població interessada sobre el significat del referèndum i sobre les seves conseqüències.