Empresa

Macsa ID signa un acord amb la companyia Forbes per entrar al mercat indi

L'empresa produirà i comercialitzarà els seus equips làser per a codificació i marcatge a l'Índia

per Redacció, 18 de març de 2019 a les 16:17 |
Instal·lacions de Macsa ID | Macsa
L'empresa manresana Macsa ID i la companyia índia Forbes han signat un acord que permetrà a la primera produir i comercialitzar els seus equips làser per a codificació i marcatge a l'Índia. Segons han explicat des de Macsa ID, Forbes ja fa dos anys que comercialitzant els equips de Macsa ID al mercat del sud-est asiàtic, a multinacionals com Unilever o Colgate, però la possibilitat de produir-los localment els donarà "un clar avantatge competitiu, ja que passarà a ser l'única companyia del país amb capacitat per a produir equips làser de tan elevat nivell tecnològic".

Segons el CEO de Macsa ID, Jordi Piñot, "entrar al gran mercat indi de la mà d'una empresa local de la mida i recorregut de Forbes suposa una oportunitat de creixement extraordinària per a Macsa". La manresana compta amb seus pròpies a la Xina, Regne Unit, Malàisia i Portugal, i el mercat indi era una assignatura pendent. Forbes & Company Limited és part del conglomerat indi Shaporji Pallonji, un dels conglomerats industrials més grans de l'Índia, i que va facturar més de 16.000 milions de dòlars l'any 2018 i creix a un ritme d'un 22% anual.


Després de l'acord, les dues companyies passen a produir i comercialitzar equips làser per marcar i codificar productes per a indústries productives com ara l'alimentació, begudes, cosmètica, farmacèutica, Fast-Moving Consumer Goods (FMCG), automòbil, electrònica o tèxtil a tot el mercat SAARC (Índia, Afganistan, Bangladesh, Bhutan, Maldives, Nepal, Pakistan, Sri Lanka).

 

Participació