Comença la primera fase d'urbanització del Pla parcial de la Plana del Pont Nou

S'urbanitzarà un tram del camí Vell de Rajadell i es completarà un tram de la vorera del carrer de la Lemmerz

per Redacció , 18 de març de 2019 a les 15:27 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 18 de març de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Les obres del Pla parcial de la Plana del Pont Nou que comencen aquesta setmana inclouen l'execució d'un tram de 95 metres del carrer del Camí de Rajadell i un tram de 120 metres del carrer de Lemmerz.

Pel que fa al Camí de Rajadell, l'obra inclou l'execució d'una calçada de 6 metres d'amplada i d'una vorera arbrada de 3 metres d'amplada. Al carrer de la Lemmerz, l'obra consisteix en l'execució d'una vorera arbrada de 5 metres d'amplada al costat oest. La calçada resultant que quedarà en aquest carrer és d'uns 9 metres.


El termini d'execució dels treballs és de 3 mesos. El pressupost de l'obra és de 509.818,70 euros (IVA inclòs), i forma part de les obres d'urbanització del Pla Parcial, el cost del qual assumeixen els propietaris del sector.  Aquest pressupost inclou 58.798 euros que assumirà Serveis Funeraris de Barcelona per fer unes actuacions complementàries necessàries per adaptar les obres de la primera fase a la topografia del terreny.

Restriccions de trànsit durant 3 mesos


Durant aquesta setmana es durà a terme la implantació de l'obra. Per aquest motiu, es  prohibirà l'accés de vehicles del Camí de Rajadell al carrer de la Lemmerz. Es mantindrà el sentit de circulació de carrer Lemmerz, sentit únic direcció Camí de Rajadell.

A partir del proper dilluns, 25 de març, s'iniciarà el gruix de les obres. L'afectació més important és que es tallarà el trànsit de vehicles del Camí de Rajadell, entre el camí de Suanya (on hi ha el pont sobre la línia de tren) i el carrer de la Lemmerz. Els vehicles que circulin pel Camí de Rajadell provinents de l'Avinguda de Pirelli es desviaran pel carrer Lemmerz en direcció al carrer Torroella, i no podran seguir amunt, direcció C-25.

El trànsit pel Camí de Rajadell estarà tallat als vehicles de transport, que hauran d'accedir al polígon per la carretera de Sant Joan. Des de la sortida de la C-25 hi haurà cartells que indicaran la restricció.

S'habilitarà un camí d'accés provisional a la zona d'aparcament de la zona esportiva El Congost des del camí de Rajadell, només per a turismes.

Igualment, s'habilitarà un itinerari protegit i senyalitzat per a vianants paral·lel a l'àmbit d'obres del Camí de Rajadell.

Les restriccions de trànsit es perllongaran durant els 3 mesos que és previst que durin les obres.

 

Participació