La Cursa de la Dona arriba al màxim permès amb mil participants

Cristina Landa i Isaac Martínez han estat els guanyadors de la tercera edició de la cursa

Manresa ha viscut la tercera edició de la Cursa de la Dona
Manresa ha viscut la tercera edició de la Cursa de la Dona | Laus Studio
Aina Font Torra
17 de març del 2019
Actualitzat a les 19:31h
Cristina Landa i Isaac Martínez han estat els guanyadors absoluts de la tercera edició de la Cursa de la Dona, que ha esgotat el màxim de participants permès per l'organització amb un miler d'inscripcions. Per categories, els finalistes júnior (de 14 a 18 anys) han estat, en el cas dels homes, Jordi Sanchis, Joel Santos i Pau Pujol. Pel que fa a les dones, s'han classificat en les tres primeres posicions Cristina Landa, Marta Ribalta i Xènia Portet.

En categoria sènior (de 19 a 39 anys) els tres primers homes han estat Isaac Martínez, Alejandro Moreno i Alejandro Ramírez) i les dones, Alba Pla, Èrica Martínez i Conxita Roig. Josep Ramos, Ignasi Puiggròs i Llorenç Rovira s'han imposat en la categoria màster masculina (de 40 a 49 anys), igual que Encarna Dorado, Gemma Bertrans i Ana Trullàs.

Finalment, els tres primers classificats en categoria veterana (de més de 50 anys) han estat, per part femenina, Rosa Oller, Montse Anglaril i Montserrat Benasat; i per part masculina Ramon Roqueta, Jordi Gibert i Ferran Barcó.
 

La cursa, organitzada pel gimnàs Vela, i que ha començat i finalitzat a la plaça de les Oques -davant del gimnàs-, ha comptat també amb activitats lúdiques paral·leles i una Cursa infantil de la Dona que ha aplegat una cinquantena de joves atletes.

Classificació de la Cursa de la Dona