El Cd'E Manresa visitarà dissabte l'Andorra de Piqué i Gabri

El Cd'E Manresa jugarà dissabte a Andorra
El Cd'E Manresa jugarà dissabte a Andorra | José Antonio Sánchez
Redacció
15 de març del 2019
Actualitzat a les 20:37h
El Cd'E Manresa visitarà Andorra aquest dissabte (16.00h) acompanyat d'una cinquantena d'aficionats que es desplaçaran al Principat.

L'Andorra és setè amb 38 punts, amb un partit ajornat que es disputarà el dia 20 d'abril amb el Vilanova. Suma 10 victòries, 8 empats i 5 derrotes, amb 35 gols a favor i 29 en contra. Porta 11 jornades invicte, amb 7 victòries i 4 empats amb 25 punts de 33 possibles. L'última derrota va ser al camp de l'Almacelles (3-2).

A finals d'any el grup Kosmos del blaugrana Gerard Piqué va comprar el Club passant a ser un dels clars optants a l'ascens, amb fins a 8 nous fitxatges, i amb els ex-blaugranes, el sallenti Gabri i Albert Jorquera, dirigint l'equip a la banqueta. 

L'entrenaor del Cd'E Manresa, Peralta, valora que "l'actual perfil de plantilla i jugadors mostren un equip que vol jugar a partir de la posessió de pilota. Pressionen per recuperar-la quan abans millor, acumulant homes en la zona de creació rival. D'altra banda, els costa recuperar posicions, pel que hem d'aprofitar amb rapidesa les nostres transicions. Hem de buscar i trobar espais, i tenir la pilota, no per tenir-la sinó per crear perill".