Un BAXI Manresa tocat no renuncia a res en la seva visita a Madrid

Corey Fisher és baixa, Pere Tomàs, dubte, i Cady Lalanne s’ha perdut entrenaments

El BAXI Manresa visitarà la pista del Real Madrid
El BAXI Manresa visitarà la pista del Real Madrid | J. Alberch
15 de març del 2019
Actualitzat a les 19:20h
Jugar contra un equip de l’entitat del Real Madrid (diumenge, 12.30h) ja és difícil per a qualsevol equip amb la plantilla al complert. Si a més, si afegeixen baixes i dubtes de jugadors importants el repte és encara més complicat. El BAXI Manresa no podrà comptar amb el seu base titular, Corey Fisher, que pateix una lesió al psoes. Al nord-americà se li faran proves per saber la durada de la lesió. Pere Tomàs serà dubte fins al darrer segon per culpa del cop que va rebre a l’espatlla contra l’Obradoiro. I Cady Lalanne jugarà amb inferioritat de condicions. Un procés víric l’ha mantingut fora de combat diversos entrenaments. Joan Peñarroya lamenta tots els entrebancs però afirma que "estem curats d’espants". Qui en canvi hi podria ser és Guillem Jou. L’escorta ha començat a entrenar després de la seva lesió. 

El BAXI Manresa ha descansat dos dies aquesta setmana abans d’afrontar un duel que "motiva tothom. Si a algú no li agrada anar a camps com aquest és que no li agrada el bàsquet", explica Peñarroya. Les baixes no espanten un equip bagenc que no renuncia a res. La idea és jugar de tu a tu i arribar al final amb opcions. Repetir aspectes desplegats a la primera volta contra els blancs malgrat la derrota per intentar assaltar el Wizing Center. 


El Real Madrid va jugar Eurolliga aquest divendres contra el Khimki rus i va obtenir una sòlida victòria a domicili (75-100). Segons Peñarroya, el seu rival "comença a agafar una velocitat de creuer que el fan gairebé imbatible". Els alts i baixos que han patit els madridistes no volen dir per al tècnic del BAXI Manresa. 

Pablo Laso compta amb una plantilla de quinze jugadors. Tots d’una extrema qualitat. Llull, Rudy, Campazzo, Randolph, Ayón, Carroll, Causer… Jugadors sobradament coneguts per a qualsevol aficionat al basquetbol i amb la capacitat de decidir qualsevol partit de forma individual. A més, jugant en equip com fa el Real Madrid des de fa temps derrotar-lo es converteix en una tasca molt complicada per a qualsevol. 

La darrera vegada que el club manresà va guanyar a la pista del Real Madrid els de Laso eren els vigents campions d’Europa. Com ho són actualment. Serà una premonició?
Arxivat a