Compromís amb Sant Joan obre el seu programa a la participació dels veïns del municipi

Albert Marañón anima a tothom "a dir-hi la seva i construir col·lectivament el programa i projecte de canvi que Sant Joan necessita"

Redacció
15 de març del 2019
Actualitzat a les 19:13h
La candidatura de Compromís amb Sant Joan iniciarà dilluns un procés de debat per confeccionar i debatre el programa electoral amb el que concorreran a les eleccions municipals del proper mes de maig. 

Compromís ja va realitzar fa unes setmanes una ronda de trobades veïnals per tots els barris de Sant Joan per conèixer totes les preocupacions i problemes que té avui Sant Joan. Segons el candidat Albert Marañón, "són moltes les necessitats en àmbits molt diversos: en habitatge, educació, esports, manteniment.... i ara ha arribat el moment de trobar les propostes que hi posin solució". 

En aquest sentit, són un total de tres les sessions, una per cada eix de programa, i una passejada les que s'han organitzat amb l'objectiu de poder marcar i decidir quines han de ser les prioritats del programa. Marañón anima a participar-hi i afirma que "Sant Joan no es construeix només des de l'Ajuntament. El construïm les 10.820 persones que hi vivim, amb tota la seva diversitat". 

Compromís es presenta a les eleccions amb una clara voluntat de canvi, amb un projecte que prioritzi Sant Joan, que posi les persones i el seu dia a dia al centre, com a única i gran prioritat. I remarquen que "només és possible un un veritable projecte de canvi si es construeix de manera col·lectiva, pensant i discutint les propostes i prioritats amb la participació de tots els veïns i veïnes". 

El conjunt de trobades s'inicia dilluns 18 a les 19h a la sala d'actes del CIO Cal Gallifa amb la sessió dedicada a debatre sobre polítiques socials, i continuarà els dimecres 20 i 27 amb les territori, i govern i administració. A més, el dissabte 30 de març es realitzarà una passejada per tot el poble per poder debatre, a peu de carrer, in situ, sobre el conjunt de projectes que cal siguin incorporats al programa. A banda de les sessions presencials, les propostes es poden fer arribar també a través de la pàgina web del grup.