Èxit de participació a la segona jornada sobre Cardiologia a la Catalunya Central

per Redacció, 15 de març de 2019 a les 15:37 |
Jornada sobre cardiologia a Althaia | Althaia
Aquesta informació es va publicar originalment el 15 de març de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Més de 120 professionals del territori han participat a la II Jornada d'actualització en Cardiologia de la Catalunya Central, que s'ha celebrat aquest divendres a la sala d'actes de l'Hospital Sant Joan de Déu. La jornada, impulsada pel Servei de Cardiologia de la Fundació Althaia, ha contribuït a actualitzar coneixements sobre malalties cardiovasculars i, així, millorar l'atenció als pacients.

La sessió s'ha centrat en la cardiopatia isquèmica i la insuficiència cardíaca, dues patologies amb una alta prevalença entre la ciutadania, fet que requereix una gran col·laboració entre l'atenció primària i l'especialitzada. A més, s'ha tractat un tercer tema, el de les diferents alteracions en els electrocardiogrames. 


L'esdeveniment ha estat un punt de trobada entre professionals de diferents nivells assistencials que tracten pacients amb patologies cardíaques, que han compartit i intercanviat coneixements i novetats. Les diferents taules han comptat amb la participació de professionals tant de l'atenció primària com de l'especialitzada. La conferència central, titulada Càlcul del risc cardiovascular més enllà de les funcions de risc, ha anar a càrrec del Dr. Roberto Elosua, de l'Institut Hospital del Mar d'Investigacions Mèdiques (IMIM).

 

Participació