Protecció Civil de Sant Fruitós disposa d'un nou vehicle

per Redacció , 15 de març de 2019 a les 12:12 |
Nou vehicle de Protecció Civil de Sant Fruitós | AjSFB
Aquesta informació es va publicar originalment el 15 de març de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'Ajuntament de Sant Fruitós ha cedit  a l'Associació de Voluntaris de Protecció Civil un vehicle 4x4, que ja formava part de la flota municipal, per tal que puguin realitzar els seus treballs de forma més autònoma. El vehicle és un Nissan Qashqai logotipat amb els colors i els escuts de Proteció Civil.

L'Associació de Voluntaris de Protecció Civil va néixer el novembre del 2017 per tal de realitzar tasques de suport en temes de seguretat entre la població. En aquest període han participat en diferents esdeveniments al municipi com la Festa Major, el Carnestoltes o la Festa de l'Arròs. 


En aquesta mateixa línia, des d'aquesta setmana, el municipi disposa del Document Únic de Protecció Civil Municipal. Aquest pla, que ha estat entregat pel Consell Comarcal del Bages, contempla mesures per afrontar situacions de risc bàsic, d'incendis forestals, de nevades o d'inundacions. 

 

Participació