El Manresa FS visitarà diumenge el Mataró en un partit clau de la temporada

Manresa FS
Manresa FS | MFS
Redacció
15 de març del 2019
Actualitzat a les 9:52h
Aquest diumenge a 2/4 d'1 del migdia arriba a Mataró un dels partits de la jornada amb la visita del Manresa FS. Els dos equips es troben en molt bona situació a la taula: un Manresa que és segon amb 47 punts, cinc més que els mataronins, tercers amb 42 punts. El que és segur és que la segona posició romandrà en favor del Manresa passi el que passi al Teresa Maria Roca. En cas d'empat o victòria dels manresans, el pas de cara a mantenir la segona plaça serà gegantí. Un empat també hauria de ser degudament valorat com a tal, sobretot pel fet de no veure reduïda la distància.

El Mataró ha guanyat quatre partits com a local (Isur, Barceloneta, Segorbe i Cerdanyola), n'ha perdut tres (CCR, Hospitalet i Natació Sabadell), i n'ha empatat dos (Industrias i Lleida). Té 42 punts amb un global de 13 victòries, 3 empats i 5 derrotes, amb 83 gols a favor i 55 en contra.

A la primera volta, el Mataró s'imposà al Pujolet per 1-2 en un partit en què es va pagar l'esforç realitzat pocs dies abans del partit de Copa del Rei davant Sala 10 Zaragoza. A més, en aquell partit davant els mataronins, va ser sancionat Carlos Corvo, degut precisament a la seva expulsió al partit davant els aragonesos.