Jazz amb Roger Santacana i Oriol Vallès, diumenge al cicle 3/4 de música

Abans de començar, actuaran com a teloners Pau Jorba i Ricard Cots, alumnes del Conservatori de Música

Redacció
14 de març del 2019
Actualitzat a les 18:55h
L'auditori de l'Espai Plana de l'Om de Manresa acollirà aquest diumenge, 17 de març a les 12h, un nou concert del cicle 3/4 de música amb Santacana Vallès duet, la formació de jazz integrada per Roger Santacana (piano) i Oriol Vallès (trompeta). 

El duet Santacana–Vallès explora la sonoritat dels dos instruments, piano i trompeta, emprant un repertori que compagina estàndards de jazz i composicions pròpies. El so cru i límpid, sens baix ni bateria, els per alliberar-se tant rítmicament com harmònica i explorar noves regions dins la improvisació. 

Roger Santacana va néixer l'any 1995 a Barcelona, és exalumne del Conservatori de Música de Manresa i és graduat en Piano Jazz per l'ESMUC. Com a pianista, però, també coma vibrafonista, ha actuat en nombroses formacions i amb artistes reconeguts com Perico Sambeat, Jean Toussaint, Stephen Keogh, Joan Sanmartí o Eladio Reinón.

Oriol Vallès  (Terrassa, 1993) obté Matrícula d'Honor en acabar el Grau Superior de Jazz i Música Moderna a l'ESMUC, el 2015. Durant la seva trajectòria ha actuat amb músics de renom tant internacionals com Vicent Hering i Jesse Davis, com nacionals: Lluc Casares, Joan Casares, Xavier Hinojosa, Joan Monné o Nono Fernández, entre d'altres. 

Abans del concert del duet Santacana-Vallès, actuaran com a teloners, Pau Jorba (saxo alto) i Ricard Cots (guitarra elèctrica i loop station), alumnes del Conservatori de Manresa. 

Venda d'entrades una hora abans, a la Plana

Les entrades es poden comprar a les taquilles del Kursaal, per telèfon i per Internet, i també una hora abans de la sessió, a les 11h del matí a l'Espai Plana de l'Om. Les entrades són sense numerar i costen 6 €.