Creu Roja i La Fundació Tutelar Santa Maria de Comabella firmen un conveni

Representants de la Creu Roja i La Fundació Tutelar Santa Maria de Comabella
Representants de la Creu Roja i La Fundació Tutelar Santa Maria de Comabella | Ampans
Redacció
14 de març del 2019
Actualitzat a les 12:19h
La Fundació Tutelar Santa Maria de Comabella, impulsada per Ampans, ha firmat un conveni de col·laboració amb Creu Roja a Manresa. Les dues entitats, que ja havien treballat conjuntament en altres ocasions, s'especialitzen en el tracte amb persones vulnerables, amb una clara funció social i humanitària.

L'objectiu d'aquest conveni és millorar l'atenció i l'assessorament a les persones usuàries de les dues entitats, de manera que es garanteixi una protecció integral i contínua. D'una banda, Creu Roja ofereix les eines de suport en àmbits de primera necessitat; d'altra banda, la Fundació Tutelar Santa Maria de Comabella garanteix el seu assessorament i acompanyament a les persones vulnerables i a les seves famílies, en relació a tràmits d'incapacitació judicial.

A través d'aquest conveni, Creu Roja a Manresa i la Fundació Tutelar Santa Maria de Comabella pacten aportar personal voluntari en els diversos projectes que pugui desenvolupar cada entitat, per promoure la solidaritat a través de la sensibilització de la societat davant els col·lectius atesos.
Arxivat a