El Kursaal fa una crida a dansaires d'entitats i escoles per preparar «El Bages balla»

L'espectacle, coordinat per la coreògrafa Montse Colomé, és previst que s'estreni a la sala gran del Kursaal el diumenge, 17 de novembre

Imatge d'arxiu de «Manresa balla»
Imatge d'arxiu de «Manresa balla» | MEES
Redacció
14 de març del 2019
Actualitzat a les 12:10h
El passat mes d'octubre la sala gran del teatre Kursaal va acollir l'espectacle Manresa balla -dins dels actes de Manresa Capital de la Cultura Catalana 2018- en el qual es van presentar un total de 20 coreografies d'entre 3 i 4 minuts, a càrrec de diversos grups, col·lectius i escoles de ball de Manresa.

Enguany, el Galliner -que lidera la iniciativa- vol organitzar una iniciativa semblant amb el nom d'El Bages balla el diumenge 17 de novembre de 2019 amb un assaig general el dia abans, dissabte 16 de novembre a la tarda.

És per això que es fa una crida a entitats, col·lectius, escoles de ball... de qualsevol població del Bages. Els grups interessats a participar-hi estan convidats a una reunió per explicar-los els aspectes organitzatius, aquest proper dissabte, 16 de març a 2/4 d'11 del matí a la Sala polivalent 1 del Kursaal. Per a més informació: [email protected].