Crim, el referent del punk català, tocarà dissabte a l'Stroika

Hi presentaran el seu darrer disc "Pare nostre que esteu a l'infern"

Crim serà dissabte a Manresa
Crim serà dissabte a Manresa | Promocional
Redacció
14 de març del 2019
Actualitzat a les 11:34h
Crim, el grup que lidera l'emergent escena catalana de punk, serà dissabte (21.30h) a la sala Stroika per presentar el seu darrer disc Pare nostre que esteu a l'infern. El 2011 van debutar amb 10 milles per veure una bona merda que, tot i el nom, la premsa especialitzada considera un dels millors discos de punk rock que s'ha fet mai a Catalunya. Des d'aleshores no han parat de publicar discos carregats de cançons que s'han convertit en himnes generacionals a mig món.

En un any han fet tres gires europees de més de quaranta concerts i una gira nord-americana de deu concerts on han compartit escenari amb grups de referència de la història del gènere com Bad Religion, Adicts o Toy Dolls. Una trajectòria inèdita per una banda de Tarragona que canta en català i que publica els seus discos a través de discogràfiques independents d'arreu del món. Són el que molts consideren els alumnes avantatjats del mític grup català Indadaptats.


Pare nostre que esteu a l'infern, el tercer disc, es va publicar el 9 de novembre a l'estat espanyol, Estats Units i Europa. Ha estat gravat amb Santi Garcia i masteritzat pel seu germà Victor als estudis Utramarinos a Sant Feliu de Guixols i l'han produït ells mateixos.