El cicle de Joves Talents portarà el grup de violoncels del Conservatori a Moià

per Redacció , 14 de març de 2019 a les 09:41 |
Grup de violoncels del Conservatori de Manresa | Conservatori
Aquesta informació es va publicar originalment el 14 de març de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El cicle de Joves Talents de les Joventuts Musicals de Moià portarà dissabte a l'Auditori de Sant Josep el grup de violoncels del Conservatori de Manresa.

El grup, format per Lluc Rovira, Martina Garcia, Marc Giménez, Cèlia Navarro, Lena Farré, Júlia Garrido, Xènia Serra, Laura Solà, Martí Ara, amb els professors Peter Schmidt i Anna Costa, oferirà el concert a les 8 del vespre.


El grup de violoncels del Conservatori de Manresa és una agrupació creada el 2018 però que ja compta amb actuacions destacades, entre les quals cal destacar les realitzades al Kursaal de Manresa, a l'Hospital Sant Joan de Déu i a l'Ajuntament de Manresa en un acte d'homenatge a la Lleva del biberó.

Hi participen alumnes d'entre 13 i 18 anys que treballen programes d'estils diferents, des de la música clàssica fins la música popular.


Els directors del grup de violoncels són Peter Schmidt i Anna Costa, reconeguts concertistes i professors del Conservatori de Manresa.

 

Participació