El Vermell portarà artistes consolidats i promeses musicals en el seu cinquè Festival de Jazz

Tindrà lloc entre el 23 de març i el 23 d'abril i centrarà la seva acció al cor del Centre Històric, al restaurant El Vermell

Redacció
14 de març del 2019
Actualitzat a les 10:14h
Amb la missió de crear un punt de trobada entre els mestres i el talent que puja, el Vermell Jazz presenta la seva cinquena programació, que tindrà lloc entre el 23 de març i el 23 d'abril. Ho farà amb una programació plena d'artistes consolidats - Llibert Fortuny, Manel Camp, Celeste Alías o Santi Arisa - però també altres propostes emergents com Berta Sala, Bluebell duet, Clazzics o els joveníssims TTC Trio o els combos del Conservatori. El festival comptarà també amb dos nous escenaris. En primer lloc, la Coma Big Band es podrà veure a l'aire lliure al cafè restaurant de l'Ateneu les Bases. En segon lloc i com a colofó del festival, una Jam vocal jove dirigida per Celeste Alías tindrà lloc a la Plana de l'Om el dia de Sant Jordi.

El festival compta aquest any amb el suport clau de Cervesa Guineu com a mecenes principal del projecte, demostrant així el compromís de les dues propostes pel territori. Per altra banda, amb el lema Festival de Jazz a Manresa, el Guineu Vermell Jazz deixa clar que la seva intenció és ser una programació important però no única en l'escena manresana, especialment dotada i en la que darrerament han aparegut propostes de l'àmbit com el Circuit MAM.

Des de la seva primera edició l'any 2015 han passat pel Vermell Jazz artistes de la talla de Jorge Pardo, Chimo Tébar, Jorge Martínez i Eduard Gener així com Llibert Fortuny, Manel Camp, Celeste Alías i Berta Sala, presents aquests últims també en la programació d'enguany.

5è Guineu Vermell Jazz

23/03 ClaZZics
28/03 Bluebell Duet
29/03 Llibert Fortuny
30/03 Guillem Arnedo Band & Celeste Alías
05/04 Lakatans
06/04 Manel Camp & Gemma Abrié
07/04 TTC Trio
10/04 Coma Big Band
11/04 Combos del Conservatori
12/04 Odd Beatles
13/04 Berta Sala
23/04 Jam vocal jove amb Celeste Alías