La Mútua Intercomarcal celebra la reunió de la Junta Directiva a Ampans

Junta directiva de Mútua Intercomarcal a Ampans
Junta directiva de Mútua Intercomarcal a Ampans | Ampans
Redacció
13 de març del 2019
Actualitzat a les 19:28h
Mútua Intercomarcal ha celebrat aquest dimarts  la Junta Directiva a les instal·lacions de la fundació Ampans per mostrar el seu suport a la tasca d'aquesta entitat que acompanya més de dues mil  persones amb discapacitat i en situació de vulnerabilitat en diversos àmbits de vida. 

A la reunió de la Junta Directiva de Mútua Intercomarcal s'ha presentat la previsió inicial de tancament de l'exercici 2018 amb dades de creixement de resultats i d'ingressos interanual molt positius. El director de la Mútua, Enric González,  també ha presentat la proposta d'objectius per al present 2019.

Un dels valors fonamentals de Mútua Intercomarcal és la solidaritat. "És per això que donar suport a la tasca d'entitats com Ampans representa un orgull per a tot l'equip mutualista" ha dit el seu president Alexandre Blasi.

I és que des del passat mes de febrer, més de dues-centes persones d'Ampans es manifesten cada dijous a les mobilitzacions convocades a tot el país per les entitats de la discapacitat, per reclamar solucions urgents a les administracions públiques a causa de la disminució de les tarifes públiques dels serveis residencials i la congelació de serveis des de fa deu anys.

A aquesta situació s'hi suma ara la pujada del Salari Mínim Interprofessional al que han de fer front els Centres Especials de Treball que a tot Catalunya donen feina a més de 9.000 persones que ara es podrien quedar sense el seu lloc de treball, amb tot el retrocés que això significaria per aquestes persones per a qui la feina és un valor fonamental d'inclusió social. Davant d'aquesta situació, moltes entitats ja han anunciat la seva impossibilitat de poder fer front al pagament i corren el perill d'haver de tancar.
Arxivat a