Incidències ateses per la Policia Local de Sallent el 2 de novembre

Bretolades en un establiment, gos perdut i Policia assistencial

Redacció
04 de novembre del 2009
Resum de premsa de la Policia Local sobre fets més destacables:

Bretolades en un establiment
La propietària d’un establiment comercial de la Vila comunica haver estat víctima d’una bretolada. Segons manifesta li haurien llençat objectes al vidre de l’aparador sense arribar a produir danys materials, més enllà de la brutícia generada per l’acció.

Gos perdut
Un veí de la Vila, propietari d'una gosseta, comunica a la Policia Local que en el decurs de la tarda l’animal se li hauria extraviat. Segons manifesta haurien sortit a passejar i en un moment de descuit l’animal s’hauria perdut. La gosseta, què respon al nom de NINA, és de mida petita, d'uns deu kg, potes curtes, i predominant color gris. Portava un collar de color vermell i no porta inserit el microxip.
S’agrairia que qualsevol dada que es pogués facilitar per a la seva localització es fes arribar als nostres serveis de la Policia Local.

Policia assistencial
En el decurs del servei nocturn de seguretat ciutadana, la patrulla de la Policia Local localitza una persona gran passejant per la Vila entrada la matinada. Aquesta persona semblava estar perduda i desorientada, fet que es va confirmar a l’iniciar amb ella una conversa. Podent observar que físicament no patia cap tipus de problema es van fer les gestions oportunes d’identificació i se la va acompanyar al seu domicili sense que esdevingués cap tipus d’incident.

Informació actualitzada a la web de la Policia Local de Sallent.