El Kursaal acollirà dijous un concert de piano a quatre mans amb López-Carrasco i Dupuy

Pilar López-Carrsco & Jean-Pierre Dupuy
Pilar López-Carrsco & Jean-Pierre Dupuy | Promocional
Redacció
13 de març del 2019
Actualitzat a les 18:55h
La sala petita del Kursaal acollirà dijous (20h) un concert de piano a quatre mans amb la pianista manresana Pilar López-Carrasco i el pianista francès Jean-Pierre Dupuy, que s'uniran en un concert únic de piano a quatre mans que ens farà reviure les millors peces de l'impressionisme musical d'autors com Debussy, Erik Satie, Ravel o Reynaldo Hahn. 

Aquest concert forma part de la celebració del 20è aniversari de la Francophonie a Manresa, que aquest divendres, 15 de març (21h) tindrà el seu punt àlgid amb l'estrena a la sala gran del Kursaal de l'espectacle Douce France, produït i dirigit per Gil Marsalla, productor que ha portat al Kursaal els tre darrers espectacles de la Francophonie (Piaf, l'spectacle, Paris, l'spectacle, Formidable Aznavour!). 

La pianista manresana Pilar López-Carrasco va començar els estudis musicals al Conservatori de Música de Manresa i al Conservatori del Liceu. Després de cursar els graus superiors de piano i música de cambra amplia els seus estudis a Budapest. Durant anys ha aprofundit en el repertori contemporani amb el mestre Jean-Pierre Dupuy; i ha ofert diversos concerts per tot l'Estat, Hongria, França, Eslovènia…

Jean-Pierre Dupuy és pianista, performer i director. La seva originalitat i capacitat d'inventiva el situen a l'avantguarda de les iniciatives que es duen a terme en aquest àmbit. La seva trajectòria de solista el porta sovint als escenaris internacionals més reconeguts.

Les entrades per al concert de Pilar López-Carrsco & Jean-Pierre Dupuy costen 15 euros (12 amb el carnet del Galliner, majors de 65 anys, menors de 25 i escoles de música) es poden comprar a les taquilles del Kursaal, per telèfon i per internet.